background

Bent u patiënt? klik hier

Lousie 2 (402 x 268) (268 x 268)

Bent u verwijzer? klik hier

Arie en Daan 1 (268 x 402) (268 x 268) 

Onze visie

Tandheelkundige behandelingen zijn net als medische behandelingen belastend voor mensen op verschillende manieren. Dit geldt te meer voor kinderen en mensen met een beperking. Wij streven na om kinderen zo min mogelijk te belasten. Wanneer wij behandelen zinvol en nodig achten, streven wij naar doelmatigheid en veiligheid. Zorgverlening zal succesvol zijn wanneer het behandelteam, kind en ouders/verzorgers elkaar begrijpen en samenwerken. Ons hoofddoel is het bevorderen van het welzijn van de kinderen en in het bijzonder hun mondgezondheid.

  

Onze missie

Snelle en multidisciplinaire hulp om kinderkiespijn te voorkomen en te behandelen.

We begeleiden kinderen om de mondgezondheid te optimaliseren. Preventie, gedragsbegeleiding en indien nodig het behandelen van tandbederf zijn onderdelen van onze aanpak. Onze unieke kinderkliniek biedt een breed aanbod van behandelingsmogelijkheden waaronder lachgas en narcose.

Geen wachttijden!

Wij bieden u binnen twee weken een afspraak aan. Kinderkliniek De Bilt is als (verwijs)praktijk de plek waar u terecht kunt voor optimale kindertandheelkunde. Onze praktijk is toegankelijk voor alle kinderen van 0 tot 18 jaar. U kunt zich digitaal aanmelden als nieuwe patiënt via dit inschrijfformulier.